One
⟡ Milk tofu, seaweed and trout roe
⟡ Cold aubergine in dashi, onion, katsuobushi and rayu
Från 22 Mars kommer Ajis brunch serveras varje lördag kl 11.00 - 15.00
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Tor: 17.00 till sent
Fre: 17.00-01.00
Lör: 17.00-03.00
Son: 17.00 till sent
***Extra öppet Allsvenskan***
Mån-Fre: 11.00-14.00
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Izakaya
Sön: 15.00-22.00
***Extra öppet Allsvenskan***
Från 22 Mars kommer Ajis brunch serveras varje lördag kl 11.00 - 15.00
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Tor: 17.00 till sent
Fre: 17.00-01.00
Lör: 17.00-03.00
Son: 17.00 till sent
***Extra öppet Allsvenskan***
Mån-Fre: 11.00-14.00
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Izakaya
Sön: 15.00-22.00
***Extra öppet Allsvenskan***
9 dishes of Japanese comfort food in 4 servings, by Saori Ichihara. (Menu 695:-)
⟡ Milk tofu, seaweed and trout roe
⟡ Cold aubergine in dashi, onion, katsuobushi and rayu
⟡ Salad with garlic ponzu
⟡ Baked turnip with shiromiso sauce
⟡ Kushikatsu (fried skewers) of cabbage, pork and shiso with dipping sauce
⟡ Chazuke, “nordic variation” and pickles
⟡ Pumpking pudding, smoky hojicha syrup and seabuckthorn
Ons-Lör: 17.00-22.00
Vårt roterande gästkockformat innebär att menyerna varierar. Om du är intresserad av en av våra pop-up-upplevelser och har några kostrestriktioner eller allergier, tveka inte att mejla oss på info@nomigbg.se. Vi hjälper gärna till!