Snacks
⬦ Empanadita de cordero
Mini empanada with lamb
⬦ Pink "vori vori"
Corn and beetroot dumpling with goat cheese and horseradish cream
Från 22 Mars kommer Ajis brunch serveras varje lördag kl 11.00 - 15.00
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Tor: 17.00 till sent
Fre: 17.00-01.00
Lör: 17.00-03.00
Son: 17.00 till sent
***Extra öppet Allsvenskan***
Mån-Fre: 11.00-14.00
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Izakaya
Sön: 15.00-22.00
***Extra öppet Allsvenskan***
Från 22 Mars kommer Ajis brunch serveras varje lördag kl 11.00 - 15.00
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Tor: 17.00 till sent
Fre: 17.00-01.00
Lör: 17.00-03.00
Son: 17.00 till sent
***Extra öppet Allsvenskan***
Mån-Fre: 11.00-14.00
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Izakaya
Sön: 15.00-22.00
***Extra öppet Allsvenskan***
Inspired by the vibrant flavors of Latin America and his grandmother's cooking, Nico is serving you snacks and 4 courses! (Menu 695:-)
Mini empanada with lamb
Corn and beetroot dumpling with goat cheese and horseradish cream
Seasonal fish with kohlrabbi, amarillo mayonnaise, Jerusalem artichoke "palha"
Fermented apple and pears, almonds, chili mole with sauteed funnel mushrooms and pumpkin chips
With parsnip puree and chimichurri oil
Condensed milk ice cream and lime crumble
Ons-Lör: 17.00-22.00
Vårt roterande gästkockformat innebär att menyerna varierar. Om du är intresserad av en av våra pop-up-upplevelser och har några kostrestriktioner eller allergier, tveka inte att mejla oss på info@nomigbg.se. Vi hjälper gärna till!