Snacks
⬦ Empanadita de cordero
Mini empanada with lamb
⬦ Pink "vori vori"
Corn and beetroot dumpling with goat cheese and horseradish cream
Tis - Lör 15:00 till late
Lör: 11:00-14:30
Från 1 juli - 3 aug är brunchen sommarstängd. Se vår All day Sommarmeny.
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Lör: 17:00-sent
Tis-Fre: 11:00-14:00
Från 1 juli - 3 aug vi har lunch stängt. Se vår All Day Sommarmeny (15:00 till sent)
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Tis - Lör 15:00 till late
Lör: 11:00-14:30
Från 1 juli - 3 aug är brunchen sommarstängd. Se vår All day Sommarmeny.
Ons-Fre: 12.00-17.00
Lör: 12.00-16.00
*För att boka visning utanför öppettider, vänligen kontakta:
resistance@nomigbg.se
Tis-Lör: 17:00-sent
Tis-Fre: 11:00-14:00
Från 1 juli - 3 aug vi har lunch stängt. Se vår All Day Sommarmeny (15:00 till sent)
Ons-Lör: 17.00-22.00
Middag
Tis-Tor: 17.00-22.00
Fri-Lör: 17.00-23:00
Inspired by the vibrant flavors of Latin America and his grandmother's cooking, Nico is serving you snacks and 4 courses! (Menu 695:-)
Mini empanada with lamb
Corn and beetroot dumpling with goat cheese and horseradish cream
Seasonal fish with kohlrabbi, amarillo mayonnaise, Jerusalem artichoke "palha"
Fermented apple and pears, almonds, chili mole with sauteed funnel mushrooms and pumpkin chips
With parsnip puree and chimichurri oil
Condensed milk ice cream and lime crumble
Ons-Lör: 17.00-22.00
Vårt roterande gästkockformat innebär att menyerna varierar. Om du är intresserad av en av våra pop-up-upplevelser och har några kostrestriktioner eller allergier, tveka inte att mejla oss på info@nomigbg.se. Vi hjälper gärna till!