Meny
Lördagar 11.00 - 15.00
AJI ÄGG BENEDICT 155
Våran version av en klassiker.
Topppad med två pocherade ägg och Aji chili-yuzu hollandaise. Välj mellan:
- Rökt skinka och gräslök
- Gravlax och dill
- Avokadoröra och furikake
AVOKADO CROAST 165
Två pocherade ägg, avokadoröra, ruccola dressad med yuzu-vinägrett och riven parmesan på en pressad stekt croissant
OMURICE 165
Japanskt stekt ris ("yakimeshi") med omelett och demi-glace sås
KATSU SANDO 175
Marinerad kycklinglår i krispig panko, strimlad vitkål, QP mayo, syrlig katsusås och husets Hokkaido milkbread
CHICKEN KARA-AGE & VÅFFLOR 175
Friterad kyckling marinerad med soja och ingefära, glaserade med stark och klibbig gochujang-sås, salladslök, citrongräs och koriander
KUNG PAO BABY BACK RIBS & VÅFFLOR 185
Friterade kamben glaserade med söt och klibbig gochujang-sås, salladslök, citrongräs och thaibasilika
POMMES 75
QP-majonnäs och ketchup
**Njut av vårt egna hemmagjorda milkbread
Japanskt milk bread, eller shokupan, är ett mjukt, luftigt och lätt sött bröd som är känt för sin fluffiga konsistens. Det bakas med en speciell metod som kallas tangzhong, där en del av mjölet och vätskan kokas till en tjock pasta innan det blandas i degen. Denna teknik hjälper till att binda mer vätska i brödet, vilket gör det extra saftigt och mjukt.