Meny
Lördagar 11.00 - 15.00
AVOKADO CROAST 165
Två pocherade ägg, avokadoröra, ruccola dressad med yuzu-vinägrett och riven parmesan på en pressad stekt croissant
Lägg till
+ Rökt skinka 25
+ Gravlax 25
KUNG PAO BABY BACK RIBS 185
Friterade kamben glaserade med stark och klibbig gochujang-sås, salladslök, jordnötter, citrongräs, thaibasilika och ris
CHICKEN KARA-AGE & VÅFFLOR 175
Friterad kyckling marinerad med soja och ingefära, glaserade med stark och klibbig gochujang-sås, salladslök, citrongräs och koriander
OMURICE 165
Japanskt stekt ris ("yakimeshi") med omelett och demi-glace sås
BEEF TARTAR 165
Innanlår i sesam-soja dressing, kyckling skin chili krisp och krispiga wontonstrimlor
NOMI YOGHURTBOWL 95
Husets granola, blåbär, banan, jordnötssmör och açaipulver
POMMES 75
QP-majonnäs och ketchup