Dj Erik Kollén
Guest DJ
@
Bar Nomi

Erik Kollén

21.00-01.00
14 Mar
-
14 Mar
2025

Erik Kollén är en DJ som fångar essensen av dans och gemenskap genom musik. Som kringresande i olika kulturer har han låtit musiken bli en spegling av resorna och skapat en organisk mix av cumbia, reggaeton, baile funk, afrobeat, afro house och arabiska inslag – ett tropiskt sound som andas strand, hetta och dans långt in på natten.

THE PIZZA PUSHERS
Guest Chef
@
Révolte

the pizza pushers pop-up

11.30 - 19.00
9 Mar
-
9 Mar
2025

PIZZA LOVERS SE HIT! För första gången tar The Pizza Pushers över Nomis kök för en exklusiv napolitansk pizza-upplevelse. Om du älskar pizza får du inte missa denna pop-up!

Jesper C - I AM NOT ADJ AMI + Sebastian H
Guest DJ
@
Bar Nomi

Jesper C - I AM NOT ADJ AMI + Sebastian H

21.00 - 03.00
28 Feb
-
28 Feb
2025

Det blir en energisk helkväll fylld med sköna beats när Jesper och Sebastian står bakom spakarna och levererar goa beats!

Skipe Brewery
Event
@
Bar Nomi

After Work med Spike Brewery

16.00 - 20.00
28 Feb
-
28 Feb
2025

Den 28 februari kommer Spike Brewery till oss för en After Work! Spike Brewery, ett mikrobryggeri beläget i hjärtat av Göteborg, är känt för sin passion för hantverket och ständiga strävan efter innovation. Genom att kombinera klassiska bryggmetoder med nyskapande smaker skapar de öl av högsta kvalitet som både överraskar och inspirerar.

Brasilianska sångerskan
Artist
@
Bar Nomi

Vernissage med Surya Amitrano

18.00
28 Feb
-
28 Feb
2025

Surya Amitrano är en brasiliansk artist vars verk vackert blandar bossa nova med jazz och skapar ett sound som är både mjukt och djupt uttrycksfullt.

Luis Olivares med Open Plate på Nomi
Guest Chef
@
Révolte

Open Plate – The Table We Share

26 Feb
-
8 Mar
2025

Open Plate – The Table We Share är en pop-up-middagsserie på Restaurang Nomi i Göteborg, 26 februari–8 mars 2025. Med en Nose to Tail-meny fokuserar eventet på hållbarhet genom att använda hela djuret, med kött från svenska ekogårdar. Open Plate och Nomi skapar tillsammans en plattform för dialog och förändring genom mat.