5 COURSE DINNER
Nikkei Sashimi
Pike perch, potato foam, pickled onions, anchovy leche de tigre and Värnen vendace roe
Gös, potatisskum, picklad lök, ansjovis-leche de tigre och Vänernlöjrom
Shrimp Dumplings
Dashi broth with black vinegar and homemade chilli crisp
Dashibuljong med svart vinäger och hemlagad chilikrisp
Pork & Flatbread
Grilled pork shoulder skewer, koji sauce and flatbread
Grillad fläskkarré på spett, koji-sås och flatbröd
Ling & Clams "Moqueca"
A tasty twist on the Brazilian Moqueca - Aji sauce, butter-baked leek and pointy cabbage, Jerusalem artichoke purée
and lime
En smakrik twist på den brasilianska Moqueca – Aji-sås, smörbakad purjolök och spetskål, jordärtskockspuré och lime
Chocolate
Doce de leite ice-cream, orange gel, cinnamon, chocolate sponge and crumble
Doce de leite-glass, apelsingelé, kanel, chokladsponge och smulor
745 :-